Afzuigkap Reiniger met de reinigende kracht uit de luchtvaart industrie! 

Veilige afzuigkap ontvetter met een snelle werking. Cee-Bee Afzuigkap Reiniger is klaar voor gebruik. Cee-Bee Afzuigkap Reiniger is zeer geschikt voor het gebruik in de (professionele) keuken. Het kan veilig gebruikt worden om de RVS afzuigkap of aluminium afzuigkap te ontvetten.

Cee-Bee Afzuigkap Reiniger vind zijn oorsprong in de luchtvaart industrie en voldoet aan de hoogste eisen die Airbus en Boeing stellen aan de schoonmaakmiddelen die in hun vliegtuigen worden gebruikt.

Cee-Bee Afzuigkap Reiniger is voorzien van diverse beschermers waardoor het vet wordt aangepakt en de ondergrond gespaard blijft.

Ook de afzuigkapfilter kan eenvoudig gereinigd worden. Afzuigkapfilters kunnen tevens gereinigd worden door deze onder te dompelen in Cee-Bee Afzuigkap Reiniger.

Gebruiksaanwijzing:

  • Spray de afzuigkap en de afzuigkapfilter in met Cee-Bee Afzuigkap Reiniger. Laat dit, afhankelijk van de vervuiling, 5 – 15 minuten inwerken.
  • Daarna veegt u de vervuiling met een vochtige doek eenvoudig weg. Voor de moeilijk bereikbare hoekjes kunt u een afwasborstel gebruiken.