Contact

Bij Cee-Bee Cleaning is goede kwaliteit en goede service de norm, wij zijn niet tevreden zolang u dat ook niet bent! Twijfel niet en neem direct contact met ons op, wij zullen altijd kijken op welke manier wij een uitkomst kunnen bieden. U kunt ons bereiken door middel van telefoon, email of via ons contact formulier, wij reageren doorgaans binnen enkele uren.

Klantenservice

Onze klantenservice is te bereiken via +31 (0)38 222 26 00. Wij staan van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur voor u klaar. Buiten onze openingstijden kunt u contact met ons opnemen via email of via ons contactformulier. Hebt u vragen of kunnen we u ergens bij helpen? Neem gerust contact op!

Product niet ontvangen

95% van onze bestellingen wordt op tijd geleverd. Helaas kan het voorkomen dat een poststuk of pakket vertraging oploopt. Wij gaan er van uit dat uw bestelling alsnog bezorgd zal worden. Is de bestelling na 3 dagen nog niet bezorgd? Neem dan contact op met onze klantenservice. Let op: voor bestellingen naar het buitenland gelden andere levertijden.

Product beschadigd ontvangen

Wij doen er alles aan om onze producten in correcte staat te leveren. We verpakken al onze bestellingen dan ook altijd extra goed. Helaas kan het toch gebeuren dat je product(en) beschadigd tijdens transport. Om u het beste van dienst te kunnen zijn vragen wij u een foto van het beschadigde product te mailen naar: info@cee-bee-cleaning.nl. Onze klantenservice staat ma t/m vr van 09:00 t/m 16:00 uur voor u klaar.