Ten behoeve van hygiënische handreiniging wanneer het er op aan komt!

Omschrijving:
Cee-Bee A-18S Hygiënische Handspray is speciaal ontwikkeld met de kennis en ervaring van onze producent uit de vliegtuigindustrie. Dit product voldoet aan de hoogst denkbare eisen van veiligheid en werkzaamheid zoals die in de luchtvaart voorgeschreven zijn.

Naast direct actieve Isopropyl alcohol bevat de hygiënische handspray ook Glycerine om uitdroging van de handen te voorkomen. Ook bevat het de werkzame stof Benzalkoniumchloride die een hygiënisch beschermend laagje achterlaat.

Toepassing:
Het hygiënisch reinigen van handen is van levensbelang tijdens een grote crisis, dat weet intussen de hele wereld, maar dat belang is er altijd! Reinig uw handen regelmatig en grondig voor een goede hygiëne en doe dat thuis, onderweg, op het werk en op elke locatie waar u voorzieningen en voorwerpen met anderen deelt.

Gebruiksaanwijzing:
Spray voldoende Cee-Bee A-18S Hygiënische Handspray op de droge handen om de handen zichtbaar en/of voelbaar vochtig te krijgen. Wrijf de handen helemaal droog met dezelfde bewegingen die u maakt wanneer de handen met water en zeep worden gewassen.

Houdt u voor de momenten en de manier van handen reinigen tijdens een crisis altijd aan de instructies van de overheid.

Cee-Bee A-18S is door de Nederlandse overheid erkend als een middel dat effectief werkt tegen het COVID-19. U vindt de publicatie in de Staatscourant via deze link.