Voor het hygiënisch reinigen van oppervlakken in de leef- en werkomgeving.

Omschrijving: 
Cee-Bee A-18S Hygiënische Interieurreiniger is speciaal ontwikkeld met de kennis en ervaring van onze producent uit de vliegtuigindustrie. Dit product voldoet aan de hoogst denkbare eisen van veiligheid en werkzaamheid, zoals die in de luchtvaart voorgeschreven zijn. 

Naast direct actieve Isopropyl alcohol bevat de hygiënische interieurreiniger de werkzame stof Benzalkoniumchloride die een tijdelijke (maximaal 24 uur) hygiënisch beschermende laag achterlaat.

Specificaties: 
Cee-Bee A-18S Hygiënische Interieurreiniger voor alle waterbestendige oppervlakken zoals werkoppervlak, interieur en sanitair.

Hygiënisch en intensief reinigend (verwijdert met gemak vet en zeepresten)

Veilig en efficiënt. Prettige en milde geur.                                           

Toepassing: 
Gebruik de spray voor de dagelijkse reiniging van hygiënisch kwetsbare (veel aangeraakte) oppervlakken en voorwerpen zoals tafels, aanrecht, koelkast, wastafel en toilet, maar ook deurklinken, lichtschakelaars en het toetsenbord van de computer.

Gebruiksaanwijzing: 
Op het oppervlakte aanbrengen en laten inwerken. Het oppervlak eventueel nabehandelen met een spons of een borstel. Afnemen met een droge of vochtige doek.

Cee-Bee A-18S Hygiënische Interieurreiniger is een uniek twee in één product. Niet alleen wordt het behandelde oppervlak gereinigd, maar het zorgt er ook voor dat er geen bacteriën of virussen meer achterblijven.

Cee-Bee A-18S is door de Nederlandse overheid erkend als een middel dat effectief werkt tegen het COVID-19. U vind de publicatie in de Staatscourant via deze link.