Cee-Bee Cleaning Toilet Reiniger is een bijzondere krachtige en effectieve reiniger met een speciale formule die vuil en urinesteen verwijdert. Cee-Bee Cleaning Toilet Reiniger behoudt lang een frisse aangename geur.

Onder de rand van de toiletpot hopen vuil en kalk zich makkelijk op. Nare geurtjes in het toilet worden meestal veroorzaakt door bacteriën die zich snel kunnen vermeerderen in deze vervuiling. Het is belangrijk vuil en kalkafzetting te verwijderen voor een fris en hygiënisch toilet.

Met de handige knijpflacon verdeelt u de toiletreiniger eenvoudig onder de rand van de toiletpot. Dankzij de consistentie hecht Cee-Bee Cleaning Toilet Reiniger  zich optimaal aan het oppervlak en werkt lang en grondig door. Gebruik een toiletborstel om het product dieper te doen doordringen in de vervuiling, waardoor het nog beter zijn werk kan doen. Omdat Cee-Bee Cleaning Toilet Reiniger geen porselein aantast kunt u het gerust langere tijd laten inwerken.

Cee-Bee Cleaning Toilet Reiniger is ook geschikt voor RVS toiletpotten, toiletcassettes, chemische toiletten en watervrije toiletten. Door de unieke samenstelling van dit product zullen RVS, kunststof, rubber en septic tanks niet worden aangetast.

Eigenschappen:

  • een uniek product
  • veilig en efficiënt
  • regelmatig gebruik voorkomt verstoppingen en nare geurtjes
  • veilig voor RVS, de meeste kunststoffen (waaronder plexiglas) en rubber
  • niet ontvlambaar