Productbeschrijving

Cee-Bee Cleaning Ethanol / Ethyl Alcohol 99% gedenatureerd met 1% MEK en Britrex

Ethanol is misschien wel één van de allerbekendste chemicaliën die er bestaan. We vinden het dan ook overal terug op etiketten. U koopt bij Cee-Bee Cleaning ethanol van 99% voor een zeer vriendelijke prijs.

Ethanol zien we terug in cosmetica, in het huishouden, in de schoonmaakindustrie en in de vrijetijdsbranche. Ethanol is geschikt voor het ontsmetten en reinigen.

Voorbeelden van het gebruik van ethanol zijn:

  • Als ontsmettingsmiddel zoals handdesinfectie, maar ook het ontsmetten van werkbanken in horeca en ziekenhuizen.
  • Voor reiniging en ontsmetting van gereedschap. Door de snelle verdamping en het goed oplossen van vetten is dit product breed inzetbaar.
  • Voor de auto als vorstbescherming en reinigingsmiddel voor de ruitensproeier.
  • In het huishouden voor het reinigen van ramen, tegels en ook chromen kranen et cetera.

Dat ethanol in heel veel huis-, tuin-, en keukenkastjes te vinden is, betekent niet dat het geheel veilig is. Ga er dus voorzichtig mee om. Zoals het weghouden van vuur, het opslaan in een brandveilige omgeving, op plekken waar kinderen niet bij kunnen en het niet inslikken of in contact laten komen met de ogen. Gebeurt dat wel, zorg dan eerst dat u het flink verdunt met water en het uitspoelt en vervolgens een arts raadpleegt.

De ethanol die u bij ons koopt is 99% zuiver en gedenatureerd met 1% MEK en Britrex. Deze ethanol is daardoor absoluut niet geschikt voor consumptie. Gedenatureerd wil dan ook zeggen dat het ongeschikt is gemaakt voor consumptie, maar zeer geschikt voor het maken van onder andere reinigingsmiddelen. Hoe zuiverder de ethanol is, hoe beter de kwaliteit.