Cee-Bee Cleaning Glasreiniger is geschikt voor het veilig reinigen van glas en plexiglas. Dankzij de speciale formule laat het product geen strepen of blauwe waas na. U hoeft niet na te spoelen na het reinigen. Simpelweg aanbrengen en afnemen met een droge microvezel doek

Gebruik Cee-Bee Cleaning Glasreiniger voor het verwijderen van vingerafdrukken en nicotineaanslag van ruiten, spiegels en vitrines. Het product laat ook een mooie glans na op tegels, RVS en andere gladde waterbestendige oppervlakken en heeft bovendien een zeer prettige geur.

Een hekel aan ramen lappen? Spray een kleine hoeveelheid glasreiniger op de ruit, en neem af met de droogdoek. Maakt streeploos droog en laat absoluut geen pluisjes achter.

Tandpasta of haarlak op de spiegel in de badkamer? Ziet u bij laagstaande zon haast niets meer door de voorruit van de auto?  Is het scherm van uw laptop, tablet, smartphone of televisie vies?  Voor dit soort schoonmaakklusjes geldt dat u het beste een heel kleine hoeveelheid Cee-Bee Cleaning Glasreiniger op een microvezel doek kunt verdelen. De licht bevochtigde doek gebruikt u vervolgens om het te reinigen oppervlak af te nemen.