Hygiënische reiniging op reis wanneer het er op aan komt!

Ook op vakantie is een goeie hygiëne van belang. Met de Cee-Bee Cleaning “Hygiëne Set voor op reis” heeft u onder handbereik een handspray en een Hygiënische Interieurreiniger. Deze producten zijn verpakt in een handige 100ml sprayflacon. Dit kleine setje past in elke koffer, rugzak of dashboardkastje. Ook mag u deze flacons meenemen in uw handbagage wanneer u op reis gaat met het vliegtuig.

Hygiënische Interieurreiniger.

Toepassing
Gebruik de spray voor de dagelijkse reiniging van hygiënisch kwetsbare (= veel aangeraakte) oppervlakken zoals tafels, aanrecht, koelkast, wastafel, toilet, armleuningen en lichtschakelaars.

Hygiënische Handspray

Toepassing:
Het hygiënisch reinigen van handen is van levensbelang tijdens een grote crisis, dat weet intussen de hele wereld, maar dat belang is er altijd! Reinig uw handen regelmatig en grondig voor goede hygiëne en doe dat thuis, onderweg, op het werk en op elke locatie waar u voorzieningen en voorwerpen met anderen deelt.

Houdt u voor de momenten en de manier van handen reinigen tijdens een crisis altijd aan de
instructies van de overheid.


De Cee-Bee Cleaning Hygiëne set voor op reis is speciaal ontwikkeld met de kennis en ervaring van onze producent uit de vliegtuigindustrie. Dit product voldoet aan de hoogst denkbare eisen van veiligheid en werkzaamheid zoals die in de luchtvaart voorgeschreven zijn.